Kerstmarkt in BeeselDe koude dagen staan weer voor de deur. Het is steeds vroeger donker. Tijd voor de warmte en gezelligheid van de kerst. En bij de kerst hoort een kerstmarkt!

Op zondag 13 december kunt u op en rond de markt in Beesel genieten van een sfeervolle kerstmarkt. De markt wordt georganiseerd door Stichting Kernoverleg Beesel in samenwerking met de werkgroep Beesel Bewust Anders en een aantal Beeselse en Reuverse ondernemers.

Bij de verschillende kraampjes vindt u cadeau artikelen, lekkernijen bloemdecoraties en handgemaakte keramieken producten. Kerstbomen en kerststukjes ontbreken uiteraard niet op de markt. En aan de innerlijke mens wordt ook gedacht. Er is Glühwein, warme chocomel, wafels, belegde broodjes, soep en nog veel meer lekkers.

Voor de kinderen is er van alles te doen en beleven. Bij de kraam van IVN de Steilrand kan er volop geknutseld worden met spullen uit de natuur. Of bezoek de stand van Puk en Pelle, het bekendste duo van de Lommerbergen. En natuurlijk is ook de Kerstman van de partij!  Onder de muzikale kerst klanken verzorgd door DJ Sten kunt u alvast even helemaal in de kerstsfeer te komen.

Speciaal voor de wandelliefhebbers is er een leuke kerstwandeling naar Rijkel. Vanaf de markt in Beesel is de route uitgezet naar Hoeve Borago, de kamelenboerderij van Richard van Ruiten. Hier kunt u de levende kerststal bewonderen. Met de huifkar wordt u weer teruggebracht naar de markt. Deelname aan deze tocht bedraagt € 3,50 voor kinderen en € 5,- voor volwassenen.

De kerstmarkt begint om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur.
Toegang is gratis.